Hockeytrean: Förlust mot ett bättre Åseda.

. . . . . . VS . . . . . .

Rydaholms SK - Åseda IF  3 - 5
0-2, 2-2, 1-1

Åseda snäppet bättre - bitter förlust.
Det blev ingen jubelföreställning på torsdagskvällen i seriefinalen. Gästerna från Åseda tog med sig alla tre poängen och segern hem efter att varit steget för RSK. 5-3 skrevs siffrorna till för gästerna. Åseda fick en kanonstart och hade en tvåmålsledning endast sju minuter in i den första perioden. RSK jobbade ikapp och hade tätkontakt. RSK drabbades hårt av ett matchstraff som var diskutabelt. ÅIF utnyttjade läget och 2-4 blev tyvärr matchavgörande. Hemmalaget jagade kvittering i tredje perioden men istället var det gästerna som punkterade matchen med två minuter kvar att spela.

Tung och bitter förlust men jag tycker det är strongt att jobba hela vägen och ha häng trots en svag start. Nu räckte det inte hela vägen men nu surar vi för det här ikväll och laddar om imorgon igen. På söndag väntar ännu en kraftansträngning när bussen rullar mot Iffehallen och match mot Kalmar Hockey på söndag.

Stort tack till alla därhemma som tog sig till hallen, 170 betalande åskådare är fantastiskt kul!