Hockeytrean: Fortsättningsserien:

 

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs Lejonet

Torsdag 15 januari kl 19.00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Fortsättningsserien

Omgång 2

 

. . . . . VS . . . . .
 
 
Rydaholms SK - Diö Hockey
Talavidshallen 19.00
 
Derbydags igen - revansch att kräva! 
Det är dags igen, derby och allt. en rejält tuff drabbning att vänta. Diö har växt under säsongen och avslutade förra serien väldigt bra. Det gjorde ju inte RSK som bekant, visserligen så blev det något bättre i slutet men man har en del att komma tillbaka på. Det hoppas jag man gör ikväll trots stort manfall i truppen inför kvällens match.
 
Diö gör sin första match i fortsättningsserien så det ska bli intressant att se hur dom är i formen. RSK kommer till dagens match med en seger i ryggen i söndags nere i Höör. Trots skador och sjukdomar så är det ett stabilt lag som ska göra det i afton. Mot tre poäng!
 
KÄMPA RYDAHOLM!
 
 
Övriga matcher
Åstorp - Frosta
Lejonet - Glimma:

Hockeytrean: Fortsättningsserien: Seger i Höör!

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs Diö Hockey

Torsdag 11 december kl 19.00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Fortsättningsserien

Omgång 1

 

. . . . . . VS . . . . . .
 
 
Frosta HC - Rydaholms SK  3 - 4
2-1 1-2 0-1
Skott: 24-39 (9-17, 10-10, 5-12)
Mål:RSK: Niclas Johansson, Tobias Lönnqvist, Peter Strömwall och David Wiberg.
 
Seger i omstarten - Sent mål gav RSK segern, rättvist!
Det blev en bra start för RSK nere i Höör. 4-3 förkunnade resultattavlan när hesa fredrik ljöd, och med 91 sekunder kvar så kom segermålet av Niclas Johansson i powerplay. Det kändes ändå rättvist till slut, RSK var det bättre laget trots underläge efter den första perioden där gästerna även drabbades av ett matchstraff.
 
Skön start på serien och särskilt när det är långa bortaresor. Ingen match i den här serien är lätt oavsett hur tabellen sett ut innan för lagen utan varje match är ny och startar om från noll. RSK tar hem segern idag och kämpar hem den, viktigt för fortsättningen men ett litet steg av många.
 
På torsdag är det DERBY igen då Diö kommer på besök i Talavidshallen.
 
Åter då!
 Trevlig söndag på er alla läsare!
 
Övriga resultat:
Ronneby-Landskrona  9-3
Glimma-Åstorp  2 - 6

Hockeytrean: Fortsättningsserien: Inför Frosta borta

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs Diö Hockey

Torsdag 11 december kl 19.00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Fortsättningsserien

Omgång 1

 

. . . . . . VS . . . . . .
 
Frosta HC - Rydaholms SK
Frostahallen 16.00
 
Omstart - Nu börjar vi om!
Just i detta nu så värmer RSKarna upp för fullt nere i Höör, i Frostahallen närmare bestämt. Detta införinlägg kommer in i sista stund. Så kan det vara ibland men hoppas ni har överseende med det. Det är alltså omstart i hockeytrean och fortsättningsserierna. RSK hamnade i södra regionen och därmed många resor till Skåne.....detta landskap. Nåväl i afton väntar alltså Frosta Hockey på att få köra på RSKarna och ta tre poäng men jag hoppas att RSk är väl förberedda. Smält det som varit och bearbetat på rätt sätt. RSK visade i inledningen av förra serien att man kan spela bra hockey. Det handlar om de små detaljerna i spelet. Att man håller i sitt försvarsspel och är noggrann. Ur mitt perspektiv också målvaktsfrågan: den målvakt som är bäst för dagen står.

Hockeytrean: Lottat och klart för fortsättningsserien - Hej Skåne. Suck.

Hockeytrean är avslutad för RSKs del. Laget siktade på att avsluta serien med sex poäng och två segrar. Det blev noll, två förluster till mot Kalmar 4-5 och Lenhovda 4-2. RSK spel i serien denna säsong var först upp som en sol men sen ner som en platt pannkaka med lite sylt på slutet. RSK tog sig samman och bättrade sig lite i sluttampen med att slå SIS borta bland annat. Kalmar hemma hade man på gaffeln men alldeles för mycket tid i utvisningsbåset förstörde även den matchen. Lenohovda borta var inte mycket att snacka om, 4-0 på tavlan alldeles för enkelt innan man vaknade och snyggade till siffrorna.
 
Kanonstarten som förbyttes till sju raka förluster! - Vad hände?
Väldigt synd att seriespelet slutade som det gjorde efter en av de bästa starterna på säkert 15-20 säsonger och en trend bruten med seger i Åseda. Vad som hände sedan, sju raka förluster är ett mysterium. Allt det som man byggde upp i början, bra spel, en kanonstart, SERIELEDNING och framför allt en bra förutsättning försvann ganska fort. En tom känsla och under ett tag funkade ingenting, en del förändringar i truppen till matcherna gjorde nog också sitt. Jag hoppas nu efteråt när man summerar grundserien vad som gjordes fel och som inte bör upprepas igen i t.ex laguttagningen. Att spelarna är där och ger gärnet på träningarna och vill vara med och kriga och slåss om platserna o.s.v
 
Tuff Skåneserie väntar
Resor till Diö, Glimåkra, Landskrona, Höör, Limhamn, Ronneby och Åstorp väntar för RSKarna. Ingen kul serie om jag får säga mitt dessutom tror jag serien är väldigt bra så det kommer bli stentufft. Ronneby Limhamn tror jag är stora favoriter sen vet jag inte så mycket om de andra lagen. Fruktansvärt segt att hamna i denna serien. Hade varit betydligt roligare med möten med Virserum LinTek Skillingaryd och Lenhovda igen.
 
Trots allt. Nu laddar vi om för matcher i de sydligare breddgraderna. En match i taget så får vi se hur långt det räcker.
 
PS. Avgå Smålands Ishockeyförbund eller lotta om för guds skull.

RSS 2.0