0-1, 2-0, 4-0
Skott: 42-15
Mål:RSK: Mattias Hansson.

RSK mötte ett bättre lag - Andra raka förlusten.
Det blev en tung hemresa från Kalmar igårkväll. Noll päng och en klar förlust mot ett bättre och spelande hemmalag hade RSK inte något att sätta emot. Trots det var RSKarna med länge i matchen tack vare sin storpspelande keeper i kassen Jesper Svensson som slet hårt. Mattias Hansson gav RSK ledningen trots ett massivt hemmaövertag i första perioden. RSK som saknade några spelare för dagen, sena återbud innan avfärd fick jobba hårt och man var med in i sista perioden med underläge 1-2 men drabbas av ett matchstraff, hårt dömt från domarens sida som gör att Kalmar får fem minuter i powerplay och avgör matchen. RSK orkar inte att stå emot och segern går rättvist till hemmalaget till slut. Sett över hela matchen gör RSK en skral insats och jag anser att man inte har förutsättningar redan innan nedsläpp med återbuden som gör att man inte spelar med fullt lag från start.

Nu slickar vi såren efter två raka och laddar för torsdagens hemmamatch. RSK vet vad man kan när det funkar men det gäller att vara ödmjuk och gå tillbaka till grunderna och inte tulla på detaljer. Lenhovda blir en tuff uppgift. Matcherna mot just LIF brukar vara tuffa med mycket känslor och prestige och torsdagens drabbning kommer inte heller den att vara varken lugn eller enkel.