Inför Skillingaryd borta: Derbydags - match med massor av känslor!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs Kalmar Hockey

Söndag 23 november kl 16.00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Grundserie

Omgång 12

DERBY - DERBY DERBY - DERBY

 

. . . . . . VS . . . . . .
 
 
Skillingaryds IS - Rydaholms SK
Movalla Ishall 19.00
 
Derbydags! - Ingen vinst i Movalla på flera år.
Det vankas fredagsmatch, derby och förmodligen en god stämning på läktaren imorgon i Movalla Ishall när RSK tar sig an SIS igen. Senast vann RSK efter en mindre bra insats där man ägde men ändå släppte upp SIS men höll undan och vann med uddamålet. Matchen imorgon kommer vara av en annan karaktär tror jag. RSK kommer med ett stukat själförtroende medan SIS gått mer stabilt senaste tiden. Dessutom betyder ofta inte tabellplaceringen något för denna typen av möten. Två lag som älskar att hata varandra, det är hett, hårt och tuff och massor av känslor på isen därute. Båda lagen älskar att besegra varandra framför ögat på den andre.
 
Fem år sedan sist.
Senaste möte: RSK vann hemma senastSenaste RSK tog en trepoängare i Movalla ishall var fem säsonger sedan. 4 januari 2009 blev det 5-3 i RSK-favör. De senaste åren har RSK haft ofantligt svårt att vinna på SIS hemmais. Det har varit många täta matcher där RSK haft greppet men det är ändå SIS som stått som segrare efter slutsignalen.
 
Eftersom det är fredag och ledigt dagen efter så hoppas vi på att så många som möjligt packar in sig i bilarna och åker till Skillingaryd för att heja fram RSKarna till en seger, det behövs mer än någonsin!
 
ALLA TILL SKILLINGARYD!

Kommentarer
Postat av: Kalle

Hur ser laget ut imon? Några skador?

2014-11-20 @ 22:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0