Play In, Play Off - Underbara tider!

HV71 har skaffat sig en rejäl medvind mot Leksand. Det kommer krävas ett rejält uppryckt spel för dalmasarna om inte säsongen ska ta slut på onsdag/torsdag. Idag hade HV full koll i sextio minuter. Hade inte Oscar Alsenfeldt stått på huvudet hade HV71 vunnit med...7-2 eller liknande.
 
Jag tror HV71 slår ut Leksand.
 
Modo bjöd inte LHC på något motstånd alls. Åker ner till Cloetta och är inte alls med överhuvudtaget. De verkar inte taggade. LHC leker med Modo praktiskt taget över hela matchen. VIsserligen har Modo hemmafördel nu men man måste ju spela om det, KRIGA och FIGHTAS. Alldeles för blekt Modo Hockey.
Linköping däremot verkar ha fått upp formen och är på vinnarstrået igen, god fördel med en vinst i ryggen beger man sig till Örnsköldsvik för den andra bataljen. LHC har en jättechans här om inte Modo vaknar till liv.
 
Modos säsong är över på onsdagkväll. Jo så blir det.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
..........och så ett par hopp neråt i systemet
 
Den så viktiga playoffserien till Kvalserien till SHL.
 
Dramatiskt värre:
 
Rögle imponerar alltmer i playoff till Kvalserien till SHL. Ikväll vände man ett 0-2 underläge borta mot Karlskrona och vann i sudden med 2-3. Två otroligt viktiga poäng och seger gör att man nu leder playoff-serien. Jätteöverraskningen Karlskrona ledde hockeyallsvenskan en bra bit in i seriespelet men har nu tappat nästan allt och säsongen är på väg att ta slut trots en succésäsong. Nästa match är det nog bäst att KHK vinner om man vill vara med och slåss i den nu så jämna playoffserien.
 
BIK Karlskoga vann planenligt mot Mora på hemmais. Mora känns inte som något jättehot om platsen till Kvalserien alls. Gnetiga och rallarhockeygänget BIK är med i allra högsta grad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0