Kvalserien 2014: Dåligt och blekt mot Västerås - Inte bra alls Djurgården

Säsongen 2013/2014
Kvalserien till Elitserien 2013/2014
Omgång 3
 
 
 
Västerås tog en alldeles för lätt seger mot DIF igår.
 
Västerås IK - Djurgårdens IF  3 - 1
2-0, 1-1, 0-0
Mål: Jens Jakobs.
 
Riktig dålig insats igår - En blek och mycket oroande insats mot Västerås igår.
Andra förlusten är avverkad för DIF Hockey i årets kvalserie, i praktiken så är det så enkelt som att man har råd med tre nollpoängare som mest för att slåss om en SHL-plats. Igår föll DIF igen och blev utan poäng mot en av förhandsfavoriterna Västerås. När årets kvalserie är så pass jämn som den kan vara så har man inte råd med så många mer förluster och så här dålig insats som igår mot Västerås. Dessutom bjuder man på två mål som i stort sätt avgör hela matchen, där även annars så säkre Adam Reideborn i målet inte känns hundra i sina ingripanden. Jag skyller absolut inte på honom och namnger en spelare som var dålig men där rann matchen ifrån.
 
VIK var inte i toppform inför matchen så jag trodde faktiskt att DIF skulle kunna slåss om poäng igår så det är sjukt oroande att man sjönk så lågt ner igår formmässigt igen. Laget kom inte upp i någon sorts standard igår alls trots att skottstatistiken var jämn och att DIF inte saknade chanser.
 
Laget tränar förmodligen idag igen och man lär ha en hel del och snacka om och gå igenom. Skaka av sig gårdagen och tagga igång, ta fram positiva bilder och tankar inför morgondagens utmaning, som på pappret är svårast tänkbara med tanke på motståndet: Örebro Hockey väntar i Behrn Arena storfavoriterna i serien.
 
Tändvätska imorgon tänker jag måste vara att man inte presterade alls i ABB Arena igår. Det är enkelt annars för går DIF ut lika lojt mot Örebro imorgon så kommer man bli totalt överkörda av SHL-laget som spelar med fart och fläkt och ett bra spel.
 
Jag tror det kommer bli väldigt jobbigt i Behrn Arena imorgon.
 
Kom igen boys - KÄMPA DJURGÅRDEN!!
 
NÄSTA FIGHT: Örebro borta imorgon - Heads up!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0