Krönika: Fantastisk seger på Hovet igår - JK skapade magi.

Järnkaminerna - Sveriges i särklass bästa hockeyklack skapade återigen magi på Hovet igår.
 
Det är för en gångs skull en bra känsla efter gårdagens seger mot Timrå. Det var publikfest och storsatsning. Järnkaminernas Dag och ett rejält tryck på Hovet med sin sång och ramsorna som mullrade mellan Hovets väggar. Hur grymt som helst efter att ha fått se lite klipp från gårdagen.
 
Viasat Hockey ska ha en rejäl känga efter att ha valt bort denna matchen. Visserligen var det seriefinal som många vill se av förklarliga skäl men det är så dåligt att missa såna här matcher när ingen annan möjlighet finns. S24s mobilkamersändningar är bara pinsamt. Förstår inte folk som betalar för skiten, urkass kvalité och dåliga sändningar. Så jag missade matchen och det fanns inga andra möjligheter att se matchen. Det är nackdelen och spela i den här lingonsvenskan. Det svider. DIF vill ju få sända matcherna själva men det tillåts ju inte.
Jag är helt övertygad om att DIF själva skulle kunda ha bättre sändningar än S24 om man bara fick tillstånd och har råd att satsa på bra hockeysändningar.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Det negativa från igår är väl DIFs sätt att spela. Man vinner matchen och håller nollan men spelet lämnar mycket att önska. Man spela oorganiserat och ostrukterat. Det finns ingen tydlig linje hur man ska spela och vissa spelare passar inte riktigt in i tankesättet. Jag undrar hur Challe tänker med spelet kontra spelarna han har värvat. Det verkar ju inte funka som man vill i vilket fall. Djurgården måste bli ännu bättre och stabilare om den här säsongen ska gå längre än de 52 omgångarna.
 
och till sist, ganska färsk nyhet:
 
Spelare ut:
Sam Löfqvist är på väg bort från DIF Hockey. Han har svårt att passa in och platsar knappt. Sam är utbjuden till andra klubbar och lär försvinna från laget inom en snar framtid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0