Hockeytrean: Massor av utvisningar fällde RSK - totalt ras i sista perioden igen.

Mål:RSK: Philip Haglund 2 och Markus Svensson

Massor av utvisningarna fällde RSK - Totalt ras i tredje perioden.
"Någonting är på gång, det här kan gå vägen." Det var mina tankar halvvägs in i matchen mellan SIK-RSK, ställningen 0-2 och RSK verkade ha marginalerna på sin sida trots stort skottövertag för hemmalaget. Men sen är det det här med utvisningar, utvisningar, utvisningar och ännu en utvisning. RSK har sex tvåor i den andra perioden och 0-2 blir 3-2 till hemmalaget. Enough said.

Förhoppningar inför sista perioden om att RSK ska ta det lite försiktigare och hålla sig borta från botbänken. Rydaholm kvitterar direkt i den tredje vilket väcker hopp om poäng. Fast det dör lika fort, powerplay för hemmalaget och 5-3 på tavlan. Där vänder matchen till Sölvesborgs fördel. Resten av matchen handlar om fokus på killen i randig tröja, utvisningarna haglar ännu mer och hemmalaget leker hockey och gör många mål.

9-3. Från 3-3 till ett totalt ras och storförlust.

Usch vilken tung hemresa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

och nu till något roligare:
Stolt storebror!
Trots raset och förlusten finns det ändå ett litet glädjeämne ur eländet:
Lillebrorsan, han har haft en tung vinter med lite speltid och inte fått igång målskyttet. Ikväll kom äntligen de två första målen från hans klubba. Jag blev sjukt glad när jag såg målen komma i rapporteringen!

#10.Philip Haglund (Bild från: Ludvig Kamstedt)

Stort grattis Fille! till målen ikväll: Målen 0-1 och 3-3.