Krönika: Mörka november är här så VAKNA DJURGÅRDEN!

Fokus Tony Zabel!
Nu måste han och Challe bryta den här trenden. Väcka laget och det nu - trenden är på väg rätt ner i botten.
 
Sammanfattning av denna veckan
Måndag: Almtuna hemma seger 2-1 efter många om och men på straffar efter svag match. Svag start efter uppehållet där laget inte kom igång men räddade matchen och lyckades till slut vinna på straffar.
 
Onsdag: Mora hemma förlust 2-3 på straffar. DIF ledde 2-1 men drar på sig massor av onödiga utvisningar. Sedan presterar man sanslöst dåliga straffar. Finns det ens någon fantasi i skallarna på spelarna är min fråga.
 
Idag: Timrå förlust 0-6 - Uruselt, vad håller DIF på med? Hur kan man lägga tid en hel dag och resa upp till Sundsvall men sen kliva ut på isen och inte ens verka vara intresserade av att vinna matchen?? Det är helt sjukt dåligt Djurgårdsspelare!
 
Trenden pekar käpprätt rakt nedåt och dit vill DIF inte. Men så går det när man inte vågar vinna samtidigt som man inte har känsla i slutet av matcherna. Låt bli att ta onödiga utvisningar så kanske vi räddar lite fler poäng.  Dessutom verkar det som om det har börjat satt sig i skallarna. Det här oroliga och skitnödiga spelet som inte får förekomma. Lite som ödessäsongen när vi trillade ur. Underläge 0-1 och man börjar agera skitnödigt. Likadant om man äger matchen och leder med ett mål så slutar man spela och börja försvara en enmålsledning som aldrig håller. Jag är ledsen men fortsätter det så här så blir det en onödig kamp ända in i omgång 52 precis som förra säsongen. Det började hyfsat men elva kryss varav sex/sju förluster på dem är sex otroligt viktiga poäng förlorade. Seger där på full tid så hade vi kanske varit serieledare och kanske jobbat efter en annan modell.
 
* DIF måste våga vinna - fortsätta köra och skapa chanser framåt även om man bara leder med ett mål.
 
** Straffskyttarna?? - Vad är det för menlösa och riktigt bedrövligt dåliga straffskyttar som DIF skickar ut på planen då? Hur kan man bara åka in och skjuta lite halvslött på benskydden på målvakten istället för att åka in, distinkt stänka in pucken eller ha fantasi och lura målvakten. Jag saknar Fredrik Bremberg
 
*** Challe måste väcka laget genom att förändra och med det menar jag att vi nog måste ha in en spetsspelare, antingen back eller forward men svårt val.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0