DIF Hockey - Inför Play Off

Imorgon börjar allvaret.
 
Denna veckan avgör allt för DIF Hockey. Antingen så fortsätter säsongen in i april eller så är den slut nästa onsdag.
 
Det känns väldigt pirrigt och en gnutta jobbigt med tanke på hur DIF avslutade Hockeyallsvenskan. Man var på väg att lyckas göra en bravad och ta den tredje direktplatsen men i stället föll man platt med tre sura förluster på de fyra sista matcherna. Jag hoppas man hittar tillbaka till känslan som laget har haft ända fram till Leksandsmatchen för då gick det bra och DIF hade ett lite tryggare spel och fick med sig lite flyt. Allt det där måste stämma och lite till om det här ska gå vägen och det kommer kräva mer än hundra procent av varje spelare i laget. Det finns sparkapital hos vissa av dem, jag vill se mer av t.ex mannen med de gyllene handlederna Fredrik Bremberg. Målvakten Chet Pickard har storspelat hela vintern och varit en viktig nyckelspelare för DIF, jag hoppas han har en ännu vassare nivå nu när det verkligen gäller. Pontus Åberg, Marcus Sörensen Dustin Johner med flera. ALLA måste kliva fram ännu mer. Det finns där i laget men det gäller att allt klaffar.
 
För nu ska det avgöras.
 
Det är nu agnarna skiljs från vetet och det är nu i drygt åtta viktiga dagar alla fyra lagen får bekänna färg på riktigt allvar. Alla tidigare möten i vinter betyder ingenting utan det är NU DET GÄLLER!
 
 
 
Nyckeln för DIF Hockey:
 
 
HEMMAPLAN och HOVET. Där ska DIF vara svårt, väldigt svåra och tuffa att möta och slå! För jag tror med ett kokande och fullsatt Hovet i varje match med den magi som Järnkaminerna skapar i match efter match kommer bli jobbigt att möta och uppleva. När Järnkaminerna sjunger i sextio minuter eller mer kommer det bli tufft att vinna och ta tre poäng på bortaplan mot Djurgården. Jag hoppas verkligen laget har laddat om och har fokus på att vinna, att tro på sig själva i byte efter byte.
 
Matcherna på Hovet
Onsdag 7 mars     Djurgården - Karlskoga
Fredag 8 mars     Djurgården - Oskarshamn
Måndag 11 mars     Djurgården - Örebro
 
NI KAN! NI VILL!! NI VÅGAR!
 
VI TROR PÅ ER! - FULL FART FRAMÅT - ALLTID OAVSETT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0