Krönika: DIF Hockey nere på botten mentalt efter två raka skitförluster.

Så besviken. Igen.
 
Då har det hänt igen då. DIF Hockey raserar hela bygget igen efter två raka skitförluster. Det svider ju något enormt att man raserar det som man har byggt upp de senaste tio-femton matcherna. Förluster mot Tingsryd, tolfte placerat i serien och Karlskrona sist och jumbo i serien. Dessutom andra raka förlusten i Telenor Arena dessutom.
 
Mycket märkligt beteende av DIF även om gårdagens match spelades utan fem nyckelspelare så man var ju stukat på förhand, fast jag tycker ändå att man kunde fått med sig en pinne hem. KHK fick 3-0 ganska enkelt och där var förstås matchen avgjord. Det som gör mig mest besviken är att man spolierat chansen att ta sig upp över det där strecket som ger direktplats till Kvalserien. Nu blir det ett hårt jobb de sista matcherna för att säkra en playoffplats och en seger på söndag är ett måste. DIF klarar inte riktigt av måstematcherna längre. Efter förra säsongen där måstematcherna började i omgång 10 av elitserien så tappade alla spelare allt vad självförtroende och tro på sig själva och det där är inte reparerat. Efter en förlust i allsvenskan så får man börja om och börja om med en djupare dipp varje gång.
 
På söndag gästar Asplöven på Hovet. Haparandalaget ligger elva och har haft det jobbigt ett tag. Fast igår vände de på trenden när man vände 1-4 till seger 6-5 hemma mot Oskarshamn. Matchen på söndag kan efter gårdagens match gå hur som helst. DIF är rejält stukat efter två förluster och det kommer ta ett par matcher och segrar om det här ska vända.
 
Då börjar vi om boys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0