Via Rydaholms SKs facebooksida: Hockeytrean: Läget inför slutspurten

Via Rydaholms SKs Facebooksida

som du hittar här

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Läget inför slutspurten

 
 
Det återstår 3 matcher kvar utav fortsättningsserien, just nu toppar Rydaholm serien på samma 19 poäng som tvåan Skillingaryd men med +10 mål. Skillingaryd har dock en mer spelad match än Rydaholm. På tredje plats har vi Löfstad med 18 poäng och lika många matcher spelade som Rydaholm. Mest sannolikt är att seriesegern kommer att stå just mellan Rydaholm och Löfstad.

 

RSK har nu på Söndag 10/2 Skillingaryd i Movalla ishall. I förra mötet lagen emellan vann Rydaholm övertygande på hemmaplan med 6-2 men sett över hela säsongen så har Skillingaryd övertag med 2-1 i matcher.

 

ALLA TILL HALLEN PÅ TORSDAG 14 FEBRUARI

 

torsdag 14/2 så är de seriens sista hemmamatch mot Eksjö Hockey som befinner sig på näst sista plats, förra mötet uppe i Eksjö slutade 5-8 till Rydaholm men Eksjö har dock några oväntade vinster under säsongen, bla. med en seger med 4-3 mot Skillingaryd i den 10:e omgången. 

 

RSK avslutar serien söndagen den 17/2 borta mot Virserums SGF i Virserum. På pappret bör man ta 3 poäng mot alla dessa 3 lag men både Virserum och Eksjö som haft en ganska tung säsong skulle mycket väll kunna skrälla.

 

Om vi tittar på Löfstad AIK så möter de Virserum, Eksjö och Finspång där det sistnämnda bör ses som det största hotet för Löfstads del men troligtviss bör de ta 3 poäng mot samtliga lag där också vilket betyder att pressen på 

 

Sammanfattningsviss kan man säga att Rydaholm har allt i egna händer, vinner man på Söndag så är man väldigt vara nära serieseger och kval till div.2 utan att ta ut något i förskott. Vi hoppas att de som har möjlighet kommer och stöttar de röda i Torsdagens match mot Eksjö men givetvis i de andra två i Skillingaryd och Virserum!

 

Ny i laget är också målvakten Joakim Hansson ifrån Alvesta SKs J-20-lag som varit med och tränat med Rydaholm under veckan och kommer att finnas som backup till Jesper Svensson.

 

Kämpa RSK! 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allt inför slutspurten med spelschema, tabeller och poängligor med mera hittar du på swehockeys hemsida här

 

/Viktor Rydén webansvarig Rydaholms SK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0