Hockeytrean: Härlig seger inför storpublik i Talavidshallen

***********************************************************************************************

. . . . . VS . . . . .
Rydaholms SK - Löfstads AIK 6-3
0-1, 5-1, 1-1
Skott: 36-43 (13-16, 13-11, 10-16)
Mål: Martin Pettersson 2,  Daniel Herrlin, Tobias Lönnqvist, Christopher Rohman & Jacob Johansson Publik: 212 betalande

Härlig seger och mycket folk i hallen
RSK tog en härlig seger inför storpubliken hemma i Talavidshallen. Hemmalaget började bäst och skapar mycket framåt men det är ändå gästerna som tar ledningen efter slarvigt spel framför egen kasse. RSK blir ändå mållöst i första trots att man skapar mycket framåt. I andra perioden startar inte så bra då gästerna kunde öka på till 0-2. Detta målet tände RSK än mer och man fortsatte tugga på och utdelningen lät inte vänta på sig. Daniel Herllin ordnar viktig reducering och ger sitt lag än mer energi och under sex minuter och trettionio sekunder så gör RSK fem mål och det står 5-2 på tavlan. Bortalaget tar timeout för att stoppa fallet, dessutom är man irriterad över 2-2 målet som man anser inte var mål, samt att det skulle varit en hemmautvisning i samband med målet.

RSK i ledning efter två perioder och i den sista så väntas en anstormning av bortalaget som måste satsa allt framåt men närmre än en 5-3 reducering kommer man inte utan istället så punkterar Martin Pettersson tillställningen med sitt andra mål i matchen till 6-3, då återstår det drygt två minuter av matchen. Signalen ljuder och RSK vinner seriefinalen mot Löfstad efter en väl genomförd match i sextio minuter. Dessutom väldigt kul att man vinner inför en sån härlig publik som slutit upp denna kväll. Fantastiskt med så mycket folk vilket skapar en härlig stämning på läktaren.

Hela laget med Jesper Svensson i målet gör en gedigen insats och förtjänar ett stort plus denna kväll.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Åk gärna och stötta laget i Finspång!
På söndag är det ny match då bussen rullar mot Finspång så har ni inget för er så packa bilen full och åk till Finspång och heja fram laget till en ny seger. För övrigt åker bloggen med till Finspång på söndag.