Hockeytrean: Säsongens sista match i Talavidshallen? - ALLA TILL HALLEN!

IKVÄLL FYLLER VI TALAVIDSHALLEN OCH SÅ SER VI TILL ATT SÄSONGEN
FÖRLÄNGS MED ETT KVAL TILL DIVISION 2!
 
. . . . . VS . . . .  .
 
Rydaholms SK - Eksjö Hockey
Talavidshallen 19.00
 
Säsongens sista i Talavidshallen??
Det svaret är solklart men istället för att skriva det så hoppas jag RSK visar det på isen ikväll. Nu har vi haft två förluster där vi åtminstone skulle haft fyra poäng om inte alla egentligen. Men så är inte fallet och ska det bli kval så måste man vinna ikväll. Jag hoppas verkligen att man inte tänker att Eksjö är ett sopgäng som kommer bara för att spela av matchen utan det kommer krävas ett hästjobb på isen ikväll för att tre poäng ska bärgas. Det har varit otroligt frustrerande och stå på läktaren och se laget förlora i två matcher som man likväl kunde vunnit för det är så otroligt små marginaler. RSK var bättre än Finspång och skulle stängt den matchen och mot SIS skulle RSK gjort ett par mål mer med tanke på alla chanser och frilägen man hade. Men det går inte sörja över ikväll utan nu är det omladdat och fokus på att besegra Eksjö ikväll!
 
Läget i laget: Laget är revanschsuget efter två raka förluster och ikväll får man plocka om lite i laget då Emil Gren (skada) och Daniel Herrlin (jobb) inte kan medverka
 
Jag hoppas att samhället därhemma förstår vikten av kvällens match och att man går till hallen och stödjer laget precis som man gör när fotbollslaget. Det är ett samhälle och borde vara en förening där Rydaholm står enat i matcher som dessa. Så ta med familj och vänner och gå på hockey i Talavidshallen så ser vi till att RSK tar sig vidare!
 
ALLA TILL HALLEN!
 
Övriga matcher:
Löfstad-Finspång
LinTek-Virserum
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0