Krönika: Konstaterar bara..

 
Kalkon är vad det är. Ogilla.

Bragdguld, Jerringpris och Idrottsgalapriser går ändå aldrig till ishockeyn så lägg ner. Nu.
 
Det är ju likadant varenda ..... år. Sluta och nominera hockeyspelare eller någon annan från hockeyn till utmärkelser av denna sorten för svenska folket kommer aldrig begripa bättre. Det är på tiden att vi tar och gör en rejäl glassig och glammig hockeygala av betydelse.
 
Sanny Lindström, Uffe Bodin och Peter Sibner har startat något som jag tror kan bli stort. Riktigt stort och taget på allvar av hockeysverige men vi behöver nåt stort som tar över så vi slipper beblandas i dessa galor där hockeyn aldrig kommer vinna.
 
 Jag håller med Erik Karlsson i Ottawa Senators och undrar vad en hockeyspelare måste göra för att vinna de där stora priserna.
 
Hästhoppning
Innebandy (gymnastik)
Skidskytte
Fjollboll
Triathlon
o.s.v..och alla andra sporter kan ha sina galor där orättvisan alltid kommer regera.
 
Där är det betydligt lättare att vinna de här priserna av någon konstig anledning. En anledning som man blir lika vansinnigt förbannad varje gång det händer. Året när han den tyskmalmöitsvensken Rolf-Göran vann jerringpriset nåddes allas botten av bottnar när det gäller utmärkelser. Där nådde vi gränsen för allt vad trovärdigghet att utse en vinnare av stor bemärkelse för en stor insats eller vinst. Jisses vilket skämt det var.
 
och förresten hästar finns ju inte eller hur var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0