DIF Hockey det är för dåligt - Totalt underkänt.

-----------------------------------------------
Allsvenskan 2012/2013
Omgång 8
Djurgården - Karlskoga 2-4
 ----------------------------------------------
 
 
Jag skäms men vad hjälper det.
 
DIF Hockey är ett vanligt lag i Allsvenskan, all glamour är borta, all respekt och vördnad för Mesta mästarna. Den där betoningen kan vi lägga ner nu ett bra tag framöver. DIF Hockey faller som en sten igenom den allsvenska tabellen.
 
På riktigt men Kvalserien till Elitserien och om ens Playoff till Kvalserien ska DIF bara glömma. Man måste tillbaka till grunderna till GLÄDJEN att vilja spela matcher för att vinna. För just exakt nu så ser det inte ut som man gör det. De lider därute och verkar redan tycka synd om sig själva istället för att tro på sig självt och borra ner huvudet och köra. 
 
Djurgården förlorar för andra matchen i rad, femte förlusten på åtta matcher och man är ett bottenlag i ALLSVENSKAN. Det är så overkligt så det går knappt att sätta ord på det. Totalt underkänt, så fruktansvärt illa.
 
Vad är det för fel? Varför spelar man som inne i skallen tror att man ska förlora??
 
För sanning är att precis som förra säsongen så är det relativt lugnt så länge det står 0-0 men när första baklängesmålet kommer så blir man paralyserad. Visst försöker man ändå men det är halvdant, slarvigt och oftast helt utan tanke. Man bara slänger pass hit och dit och ingenting funkar. Det ser ut precis som förra säsongen
 
Fortsätter DIF så här så kommer det bli KVAL var så säkra. Igen. Men ett kval som är värre än Kvalserien till Elitserien, ett kval - en riktig mardröm.
 
DIFs ledning och Challe Berglund måste få stopp på fallet och det nu, redan i nästa match mot favoriterna Leksand. Spelar man som idag blir det tvåsiffrigt för LIF.
 
Det här är så fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0