Kvalserien 2012: Vinna eller försvinna Djurgården Hockey.

***************************************************************
Säsongen 2011/2012
***************************************************************

Kvalserien 2012

Omgång 3

***************************************************************



Djurgårdens IF - Leksands IF
Hovet 19.00

Vinna eller försvinna Djurgården Hockey
Dagens enda match i kvalserien spelas på Hovet, och redan efter två matcher så är DIF Hockey illa ute. Två ynka poäng har man lyckats få ihop efter en chockförlust mot Rögle och sedan tappa i slutminuten mot Karlskoga. Det är allt annat än okay och den brutala sanningen ikväll är att om man förlorar så är en elitserieplats långt långt bort. Leksand och deras hängivna fans kommer till Hovet mer än väl motiverade och taggade till matchen. De har längtat efter den här matchen, senast lagen möttes var den sjätte mars 2006 och då vann DIF en betydelselös match i Ejendahls Arena. Leksand ser fram emot matchen älskar utmaningen att slå ner Elitserielaget Djurgården. Jag hoppas DIF kan slå om, tänka om och se en annan väg, en möjlighet och kanske njuta av läget genom att ta utmaningen och besegra uppstickarna. DIFs spelare är hårt tagna och pressade och har sanlöst svårt att prestera. Men det måste få ett stopp. DIF skulle behöva en seger idag och sen får man ta det därifrån.

Det är ett fruktansvärt jobbigt läge men laget måste gilla läget. Ikväll kommer man lyftas upp av minst 6000 Djurgårdare. Jag vet ju att LIF fått 150 biljetter men det kryllar ju av Leksingar i Stockholmsområdet och de har förstås köpt biljetter några av dem.

Jag läste på twitter precis: "Är rädd att DIFs elitserieplats ryker ikväll" av en DIF-supporter. Det är riktigt oroligt bland oss supportrar. Det sista som överger oss är hoppet men vi har hoppats hela denna säsongen på att det ska vända och bli något bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0