Järlefeldts tjänstefel: DIF tackade nej till Bremberg??? förra veckan...

Inte mer än rätt om det blir KVALSERIEN när ni gör så här...



Saxat från Hockeykanalen.se

" Djurgården har frenetiskt sökt efter nyförvärv den senaste veckan. Men trots det valde klubben att, i förra veckan, tacka nej till Fredrik Bremberg.

Detta enligt uppgifter till Aftonbladet i dag.

38-åringen, med ett långt och framgångsrikt förflutet hos 08-laget, har via en klausul i kontraktet med Timrå rätt att bryta sitt avtal då klubben ej har betalat ut full lön. Timrå bjöd då ut Bremberg till Djurgården - som dock valde att tacka nej. "

 

 

 

Jag fullständigt kokar av arga och djupt besvikna känslor nu efter sekundförlusten mot Modo. Det får ju inte bara ske, man kan inte ta en timeout och sen låta Modo ladda om i slutsekunderna så här. Aldrig under några som helst omständigheter. Vilken skandal, och dessutom med tanke på att DIF inte hade någon riktig målchans ikväll och att Gustaf Wesslau återigen får stå på huvudet för att rädda sitt lag så kan jag absolut inte förstå hur Djurgården kan tacka NEJ till FREDRIK BREMBERG. Hur är Janne Järlefeldt funtad egentligen, det är fruktansvärt dåligt för just nu gräver Järlan DIFs grav rätt ner i Kvalserien. Fullständig total katastrof. VANSINNIGT dåligt val och beslut. Det finns ju inga andra spelare som vill komma till klubben heller.

 

Kanske lika bra att börja om med att vinna ett nytt kontrakt i ett kval mot Örebro och Bofors till exempel. Det är ju kanon.

 

Det är nog dags att AVGÅ JÄRLEFELDT och hela Sportkommittén eller GÖR OM OCH GÖR RÄTT!!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0