Hockeytorsdag: Ny svår ödesmatch i Cloetta Center väntar DIF

Elitserien 2011/2012
Omgång 40



Linköpings HC - Djurgårdens IF
Cloetta Center 19.00

Kvällens huvudmatch 18.45 på 

Ödesmatch - Sexpoängsmatch
De svåra och väldigt viktiga matcherna fortsätter att avlösa varandra. Ikväll är det ännu en då DIF gästar Linköping för match mot laget som ligger två pinnar efter och en placering. Dessutom är LHC på vinnarspåret igen. Visst DIF vann senast men man saknar fem ordinarie nyckelspelare ikväll och det kommer påverka laget åtminstone litegrand. DIF måste vara absolut på tå ikväll, spela enkelt och minimera misstagen så gott det går och ta vara på de chanser man får. LHC är pigga på sin hemmais och brukar komma ut och köra på hårt. DIF måste vara med direkt, vi har tjatat om det men ofta så lägger man sig i underläge och får jobba ikapp ett eller tvåmålsunderläge. Nån gång måste det vända för Djurgården. Varför inte ikväll?

Läget i lagen
Linköping:
Två spelare saknas: Mikael Håkanson skadad och Sebastian Ottosson sjuk.
Djurgården: Fortfarande lika illa med skador i truppen: Daniel Tjärnqvist, Jimmie Ölvestad hjärnskakningar, Marcus Nilson avstängd, Mika Zibanejad och Tim Sandberg är sjuka och Josef Boumedienne knäskadad saknas inför dagens match.

Övriga matcher:

AIK - Färjestad

Matchen visas 18.55 på

Viktig streckstridsmatch även på Hovet. AIK har ingen bra stats mot FBK som sparkat tränaren. Vad det betyder ikväll är svårt att svara på men båda lagen vill spela bättre och letar den stabila formen.

Timrå - Luleå
En enkel match på förhand för Luleå. Men hur kommer Timrå agera med nya tränaren Tommy Andersson? Inte mycket tror jag. Det blir svårt för TIK ikväll mot svårspelade Luleå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0