NÄSTA HEMMAMATCH: Torsdagen den 26 januari kl 19.00

Black River Sharks - Rydaholms SK 6-1
2-1, 3-0, 1-0
Skott: 37-15 (13-3, 14-5, 10-7)

RSK orkade inte.
Det blev tyvärr ännu en svidande förlust när RSK mötte Mjölby på bortais på lördagseftermiddagen. Förutsättningarna innan match var ju som bekant inte bra då man endast kunde ställa elva spelare på is från start. RSK var bra med efter första perioden där man släpper in ett slarvigt mål precis innan paus. Andra perioden senast hemma var under all kritik och idag gör man åter en dålig sådan. Med 5-1 med sig in i tredje så kunde hemmalaget kontrollera resten av matchen. RSK spelar ändå upp sig i tredje och låter inte matchen rinna iväg. Det är återigen synd att man inte kan mönstra fullt lag så fort det vankas bortaresa. Jag är övertygad om att man hade haft fler poäng och bättre resultat om man bara kunde haft bättre förutsättningar från start. Imorgon är man spelledigt och en ledig söndag, det ger dem en dag extra och tid och ladda om för nästa kamp på torsdag då Virserum kommer på besök. VSGF är ett lag som RSK ska kunna bemästra med ett starkt lag.