DIF åker på roadtrip till Norrland

Elitserien 2011/2012
Omgång 4



Luleå Hockey - Djugårdens IF
Coop Arena 19.00
Matchen visas 18.55

DIF på roadtrip - Hett möte med Luleå att vänta

DIF har åkt på roadtrip till norrland där man idag möter Luleå, DIF anlände precis till arenan. Imorgon åker man vidare till Sundsvall för match mot Timrå på lördag. Dagens match kommer bli ett hett möte, lagen möttes ju i kvartsfinalen förra säsongen och det var sju hårda drabbningar. Lagen möttes även på försäsongen i en match som Luleå vann till slut men det man kommer ihåg är slagsmålet som utbröt när alla spelarna var ute på isen direkt efter slutsignalen. Så räkna med en match med mycket känslor och hårda tag på isen. Det som retar mig än är hur fega Luleå ledda av Osten Bergström som fick Ölvestad avstängd för något som inte var det. Luleås Abbott gjorde grejen än värre, det var inget att snacka om. Jag vill se DIF få gruvlig revansch på Luleå och jag tar gärna dem i kvart igen.

Luleå har tagit en poäng hittills, hemma mot nykomlingen Växjö i en match som man hade kontroll på. Sedan föll man i Göteborg där man också var nära att ta poäng. Man har inte lyckats knyta ihop säcken i båda matcherna. Laget är bra och ser vassare ut i år än förra säsongen. Djurgården vann sin senaste match efter stark vändning i andra perioden mot lillebror AIK. I en match som man började väldigt dåligt, så om DIF ska ha chans till poäng idag gäller det att ta tag i matchen från första nedsläpp. DIF har haft problem i de senaste två matcherna med att man startar matcherna alldeles för passivt och

Läget i lagen:
Luleå: Cam Abbott är långtidsskadad och borta sedan tidigare. Sebastian Meijer ersätter Patrik Berglund i matchtruppen och målvakten Johan Gustafsson får chansen mellan stolparna.
DIF: DIF-truppen ska vara skadefri sånär som på Daniel Brodin som snart är på väg tillbaka efter sin axelskada. Tränarstaben gör ett målvaktsbyte vilket innebär att Tim Sandberg står från start mellan stolparna i ikväll. Tränarna vill ha igång båda målvakterna, Gustaf Wesslau har ju ståt de tre inledande matcherna.


Övriga matcher:
HV71-Färjestad visas 18.45

Modo-AIK
Timrå-Växjö

Linköping-Skellefteå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0