Äntligen: Smygpremiär i Elitserien!

Elitserien 2011/2012
Omgång 1



Frölunda Indians - Växjö Lakers
Scandinavium 19.00



Sändningarna börjar kl 18.45

Elitserien 2011/2012 drar igång
Ikväll är det dags, väntan är över för ishockeyn är igång på allvar när pucken släpps i Scandinavium. Årets första elitseriematch ska spelas och det är Frölunda som tar emot nykomlingen Växjö Lakers. Det lär bli en fullsatt arena
i Göteborg som vill se Nya Frölunda. Efter ett par år som det gått mindre bra så har man nu tänkt om och gjort om laget. Man har plockat hem gamla spelare med Frölundahjärta som Jari Tolsa, Magnus Kahnberg men framförallt Fredrik "Myggan" Pettersson. Jag tror att Frölunda kommer bli bra i år men också stabilare samt att
man kommer bli oerhört svårslaget på sin hemmais.

Inför dagens match är det ändå svårt att säga hur det ska gå. Jag tror på Frölunda mot en nykomling. Frölunda gick hyfsat på försäsongen medan Växjö vann alla utom en match. Men sen ska det ju sägas att försäsong är försäsong. Nu är det allvar, seriepremiär och en hel del nerver inblandat.



Tomi Kallios första match för sin nya klubb mot sitt gamla lag direkt
För en viss spelare i Växjö Lakers blir det nog alldeles speciellt. Förra säsongen bar han nr 71 i den röda tröjan med indianen på, numera är det en blåorange tröja med Profilgruppen på bröstet. Tomi får i sin första riktiga match med nya klubben skrinna in i sin gamla hemmaarena. Det kommer nog bli speciellt inledningsvis men när pucken väl är släppt kommer det nog se ut som vanligt. Frågan är väl hur Tomi kommer fira om han gör mål mot sitt gamla lag.

Räkna med ett bortastöd som kommer höras i hela arenan!
Lakers Lakejer, Växjös trogna och stora supporterförening meddelar att det beräknas åka cirka 800 Lakerssupportrar upp till Scandinavium ikväll. Jag vet redan nu att WWS eller vad de nu kallar sig i Götet kommer bli så uppätna och ägda av Lakejerna. Arenan tar ju 12044 men det hjälper inte när de bara kan sitta klappa taktfast istället hänga på klacken och sjunga. Det blir en lätt läktarmatch för Lakejerna, det är jag helt säker på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0