Bortastarkt Växjö vann på Hovet

litserien 2011/2012
Omgång 13



Ilkka Heikkinen två mål mot AIK - en av matchvinnarna för Lakers

AIK - Växjö 3-4
0-0, 2-2, 1-2
Skott: 44-39
Mål:AIK: Dick Tärnström, Robert Rosén, Richard Gynge &
Mål:VLH: Ilkka Heikkinen 2, Brad Moran, & Josh Soares
Publik: 3444 personer - sämsta för AIK på Hovet i år, dåligt, riktigt dåligt.

Växjö bättre på bortaplan
Nykomlingen Växjö Lakers fick revansch på AIK efter torsdagens förlust hemma. Ikväll vann Växjö rättvist trots att det satt hårt inne till slut. Växjömålvakten Martin Gerber räddade Lakers i slutet när AIK satsade allt framåt. Växjö ryckte till 2-4 en bit in i tredje, AIKs Richard Gynge reducerade men närmre än så kom gnagarna inte ikväll. AIK känns inte riktigt igen. Jag såg dem i Jönköping mot HV71 i lördags där de var ganska bleka och inte alls kom upp i fas som sig bör. Då ska också sägas att HV71 inte spelade så mycket bättre ändå lyckades vinna. Det är bara att konstatera att Elitserien är så oviss och jämn som många experter säger och att serien säger olika efter varje omgång. Efter kvällens match så placerar sig AIK på sjunde plats, Växjö klättrade upp på femte plats och sett ur bådas ögon så är det ju klart godkänt. Då ska nämnas att det bara skiljer fyra poäng från plats tre ner till ingemansland på plats tio.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Imorgon är det en ny ensam match. Vad är anledningen till att man plockat sönder flera omgångar och lagt up matcher lite där man känner för det?
Varför?
Jag tycker man ska återinföra fulla omgångar tisdag, torsdag och lördag. Det här hattandet är bara irriterande för alla oss som gillar hockeyn och Elitserien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0