Äntligen hockeytorsdag..!?

Elitserien 2011/2012
Omgång 18Brynäs IF - Djurgårdens IF
Läkerol Arena 19.00

DIF måste fortsätta tugga hårt, finns ingen annan väg att gå.
Det är torsdag igen och det innebär full omgång i Elitserien. Normalt sett längtar man till varje tisdag, torsdag o lördag men kanske inte lika ivrigt nu. Det går tungt för DIF och se dem förlora i match efter match gör ont och se och man blir väldigt nere och deprimerad. Sjukt egentligen att man bryr sig och engagerar sig i sitt favoritlag. Men så ska det vara oavsett hur det går för det blir bäst så. Så till dagens match, jag bloggade för några dagar sedan att DIF hade ett par viktiga matcher innan landslagsuppehållet och att laget skulla ta minst fyra poäng på dessa. Nu blev det en pinne mot Frölunda men jag ser gärna att man tar ännu ett kliv framåt och lyckas få med sig mer poäng.

Dagens bortamatch mot klassiska Brynäs blir som alla de andra nu. Svårt, tufft och tajt, dessutom imponerade Brynäs senast hemma då de slog Växjö med 5-2. Gävlelaget gjorde då alla fem målen i powerplay!! Det får DIFarna se upp med idag, se till att hålla sig ifrån botbänken, där vinner man definitivt inga matcher. Dessutom vände Brynäs 0-2 till seger 2-4 på Hovet senast lagen möttes. Dags för revansch?

Läget i lagen:
Brynäs: Andreas Dackell, Lars Jonsson och Mats Lavander fanns inte med senast och spelar inte nu heller.
Djurgården: Hardy Nilsson och lagledningen gör vad dom kan nu för att få fart på laget. Senast var Daniel Brodin, förra säsongen landslagman, petad upp på läktaren. Backen Philip Holm är skadad och missar matchen.

Övriga matcher:

Växjö-HV71
Matchen visas 18.45 på 


Linköping-Luleå
Matchen visas 18.55 på 
Timrå-Skellefteå

AIK-Färjestad

Frölunda-Modo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0