Krönika: Heja Sverige eller?

Hockey-VM 2011



Norge - Tre Kronor 5-4 efter straffar


Norge lyckades efter femtioelva sorger och besvär att besegra Tre Kronor i en tävlingsmatch. Av TV-bilderna att döma så såg det ut som Norge vunnit VM... faktiskt. Men det var ju bara en match men för Norge är det en av de största framgångarna genom alla tider för deras del. Det känns som att vi släpper det där. Grattis Norge liksom men ni kommer ändå bli passerade av vårat Tre Kronor i slutänden!

Förhoppningsvis...

Tre Kronor börjar VM med en praktförlust mot lille lillebror Norge. Sverige ska vinna en sån match alla dagar i veckan men man kan inte kräva att det ska bli kross. Snacket innan i media som alltid förstorar upp allting att Norge skulle bli en lätt match. En match i ett VM är aldrig lätt oavsett motstånd, dessutom är underskattning det farligaste i kombination med att åka ut på en skridsko. Insatsen mot Norge var inte godkänd.

- - - - - - - - - - - - - - -

Minus i går

* Sverige fullföljer inte gameplan, man tror segern är klar efter första perioden, varav underskattningen tog vid

** Erik Ersberg - tam, blek och inte allert.

*** Norge gav aldrig upp, de kämpade frenetiskt i 60 minuter, till slut ger det resultat

**** Pär Mårts sätt att coacha. Han valde att INTE coacha när det som mest behövdes.


Plus igår:
*** Loui Eriksson - Tre Kronors största stjärna i detta VM hittills?! visade vägen lite med två mål igår. Hoppas han fortsätter producera för det kommer krävas nåt oerhört av honom och laget om det inte ska ta slut i förtid.

** Patrik Berglund - Förstår fortfarande inte hans storhet men är en av Sveriges mest underskattade spelare i NHL och St.Louis. I hop med Loui är han en av nyckelspelarna som försöker visa vägen för sitt lag.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Tre Kronors nästa match är imorgon mot Österrike. Det är en måstematch, vinst är det enda som räknas!

Kommentarer
Postat av: Viktor

Så jävla dålig va inte Ersberg?! Han ser inte ett smack vid 3 av målen, norrmännen fick ju förfasiken parkera framför målet. Skulle säga att försvarsspelet var det sämsta i denna match.

2011-05-02 @ 17:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0