Svår bortamatch väntar - DIF måste upp på tå igen!

Eliteserien 2010/2011
Omgång 34



HV71-
Djurgårdens IF
Kinnarps Arena 16.00

DIF måste upp igen!
I eftermiddag väntar svenska mästarna HV71 på bortais för Djurgården. DIF torskade ju hemma senast mot ett tyvärr bättre Färjestad. DIF började bra men tappade matchen, efter att ha sett TV-bilderna så är det ett par alldeles för lätta mål som Mark Owuya i kassen släpper in. Inte helt godkänt men Färjestad är ett av seriens bästa lag och stora guldfavoriter ihop med kvällens motståndare HV71. DIF har haft en stabil form under ett tag och förlusten senast mot Färjestad var första nollpoängaren på 10 matcher. Det är en imponerande streak ändå och laget har kommit igång allt mer med sitt spel som man vill spela. Förlusten senast kanske var bra så att man åter är på hugget och sugen på en vinst igen. HV på bortais är alltid svårspelat, HV är ett av seriens toppfyra nu efter att ha startat rejält segt i år efter guldet i våras. HV är klasser bättre idag än när man möttes senast så det blir en svår nöt att knäcka för Djurgårdarna idag som kommer ha ett hundratal supportrar på plats på bortastå. Järnkaminerna kommer ner till stan och livar upp det lite igen, det kan behövas ibland.

Läget i lagen:
HV71 saknar tre spelare inför kvällen: Jesper Fasth och Jesper Thörnberg spelar JVM. Lance Ward är också borta från spel. Samt att osäkert om Martin Thörnberg kan spela.
I Djurgården så saknas Patrik Cehlin som lirar JVM. I övrigt saknades David Printz, John Norman, Mathias Tjärnqvist och Nils Ekman senast mot Färjestad.

Övriga matcher:
Frölunda-Södertälje
Modo-Linköping
Brynäs-Luleå

AIK-Timrå visas direkt 15.55 på


Färjestad-Skellefteå visas direkt 18.25 på



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0