Lenhovda - Rydaholm 3-4
0-0, 1-3, 3-1
Skott: 17-20?? (8-7, 9-13, ?-?)

Tre sköna pinnar mot Lenhovda!
RSK tog en ordentlig revansch på sig själva ikväll när man helt rättvis vinner med 4-3 i Lenhovda ikväll. Efter en mållös första period var det RSK som tog vara på hemmalagets misstag i andra perioden och kunde gå ifrån till en 0-2 ledning. Lenhovda svarade men RSK låg och lurade och spelade smart. Man låg och väntade för att ta vara på hemmalagets misstag. LIF slarvade mycket rätt igenom matchen och det passade RSK perfekt. RSK gjorde 1-3 som man tog med sig in i paus. I sista perioden så trodde nog många att det var avgjort efter 3.03 när RSK gjorde 1-4. Men istället tar Lenhovda timeout och kommer ut som ett nytt lag resten av perioden. Man gör både 2-4 efter elva minuter och 3-4 med 3.32 kvar men RSK lyckas ändå hålla undan de sista sekunderna när det viner som mest. Skönt att RSK ändå kan hålla undan och vinna när LIF satsade allt för en kvittering under slutminutrarna.

Sug på det här ikväll boys men när ni vaknar imorgon så är det full fokus på matchen på söndag hemma mot Virserum!