Bittert, nionde raka suddenförlusten för DIF

Elitserien 2010/2011
Omgång 37



Luleå Hockey - Djurgårdens IF
1-0, 0-1, 0-0, 1-0
Skott: 35-26 (10-6, 10-8, 13-11, 2-1)
Mål:LHF: Pierre Johnsson, Chris Abbott
Mål:DIF: Tim Eriksson
Publik:
4846 personer i Coop Arena



Chris Abbott avgjorde som så många gånger förr, i sudden

Det är då märkl
igt...

Sudden-spöke! Säg sudden death och DIF blir alldeles paralyserat. Nionde raka torsken i spelform sudden death. Sämst i serien så det är en tung förlust. Visserligen en pinne men varför kan man aldrig spetsa till det och knipa extrapoängen. Luleå är tyngre och vassare sett över hela matchen. DIF är inte därframme med det spelet man kan. Det kan bero på att skadeläget är som det är, att man inte får igång spelet med lite sämre manskap men det känns mest som en dålig ursäkt. Djurgården i år går inte att jämföra med förra säsongens finallag. Kraven måste sänkas på laget och man får prestera efter vad man kan. Just nu räcker det till en mittplacering i tabellen och knapp slutspelsplats. Positivt ändå att det ändå blev en poäng idag.

Övriga matcher
Södertälje-Brynäs 5-3
SSK-chock! 3-0 på 1.47 i första perioden, VAD HAR TAGIT ÅT SSK??
de är ruskigt stabila på hemmaisen. SSK har verkligen inte gett upp utan man sliter häcken av sig för att nå ett slutspel i år.

Färjestad-Timrå 2-4

SKRÄLLEN. Timrå skadedrabbat precis som FBK, men ändå så välter man tunga FBK på bortais. Det är imponerande. Men sen håller det inte när FBK:s målvakt Alexander Salak får fullständigt hjärnsläpp och gör en Norrena när han sänker Björn Svensson med matchstraff som följd. Oerhört idiotiskt gjort!

18.30
Modo-Skellefteå
3-1
Modoskalp! Modo tog en tung trepoängare mot topplaget Skellefteå. Modo Hockey är på gång, de trötta gubbaran plus alla importer börjar så sakteliga prestera. Med tanke på vad dessa spelare kostar klubben nu så var det banne mig på tiden i sånt fall..eller?!

Linköping-AIK 4-0

AIK-torsk!
Det visste vi ju innan men målvakten Björn Bjurling gör ingen glad. Dessutom så fixar en linjedomare avgörandet när han ställer sig ivägen för en AIK-back så LHC kan komma i två mot ett och punktera matchen till 3-0. Tungt för AIK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0