Värmningsrapport från Kinnarps Arena



HV71 - Djurgården
Kinnarps Arena 19.00


Gameday - Mitt DIF på besök i stan
Var på plats i Kinnarps Arena nu på förmiddagen och följde lagens värmningar. Såg dock bara lite av HV:s för jag var och kollade till det när Djurgårdsspelarna anlände till arenan. Båda lagens värmningar så koncentrerade men ganska lättsamt ut. Trots att DIF ligger i botten och inte fått spelet att stämma så verkar det finnas en harmoni i truppen, det märkte man på isen, allvar i kamperna men sen skratt och skämt i speluppehållen. Det är en tuff uppgift som väntar DIF, HV har tre raka och DIF föll ju som bekant hemma efter en katastrofal start mot Modo. HV kommer göra allt för att bryta sina negativa trend så det gäller för DIF att inte stå på hälarna inledningvis för då kommer de nog bli straffade igen.

Noterbart: Landslagscoacherna: Pär Mårts och Peter Popovic befann sig nere i korridorerna. Förmodligen scoutar de inför kommande landslagsturnering





HV-TV-intervju med tränare Uffe Dahlén inför matchen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



#55 David Printz alltid lika trevlig och smilar upp sig för kameran. Kan meddela att han såg vass ut i spel två-mot-två. Undrar om han inte nätar ikväll?



#20 Christian Eklund



Genomgång.



#93. Zibanejad och #19.Ölvestad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0