--------------------------------------------------------------------------------------------------
Nästa hemmamatch: Söndag 18 december: RSK - HC Wettern

IF Linné Hockey - Rydaholms SK 5-2
2-0, 2-0, 1-2
Skott: 33-27 (10-7, 17-2, 6-18)

Ännu en förlust mot Linné

RSK föll åter i Växjö ishall. hade fått lite vind i seglen inför dagens match. Dels vann man äntligen senast och mycket press lossnade i laget som kom till dagens match med ett betydligt bättre och starkare självförtroende. Dock så hjälpte det inte så mycket idag. RSK fick ingen bra start alls. Hemmalaget Linné var vassare och kunde skaffa sig en 2-0 ledning efter den första perioden. Hemmalaget var det bättre laget och kunde gå upp till 4-0 i andra perioden. RSK var efter det ett slaget lag men man laddade om inför sista perioden och gick ut för att göra ett bra avslut. RSK vinner tredje perioden både mål och skottmässigt. RSK reducerar två gånger och är på väg in i matchen men så kommer tyvärr hemmalagets 5-2 och matchen var är avgjord.

RSK får en tuff start ikväll med men visar en bra styrka när man samlar ihop sig i sista perioden och gör match av det hela. Man vinner ju sista perioden så det får man ta med sig till på söndag då Wettern kommer på besök i Talavidshallen