Inför Luleå på Hovet

Elitserien 2010/2011
Omgång 5



Djurgårdens IF - Luleå Hockey
Hovet 19.00

Tuffaste matchen hittills
Serieledande Luleå kommer på besök på Hovet. De har vunnit fyra av fem matcher och är bäst i powerplay så det är ett än värre styrkeprov än senast mot AIK. Matchen mot AIK är glömd och nu är det bara kvällens drabbning som gäller. Det som hjälper Djurgårdsspelarna på isen är

Ett varningens finger: Luleå leder serien, och är seriens bästa lag i powerplay med åtta mål på 26 försök. Dessutom har man inte bara vunnit fyra av fem matcher. Laget visade också upp en stark lagmoral när de lyckades vända 0-2 till 3-2 mot de regerande mästarna HV71. Dessutom håll ett extra öga på radarparet från småland för övrigt: Pär Arlbrandt och Niklas Olausson har inlett säsongen på ett strålande sätt och de toppar också lagets interna poängliga med sina sex poäng.

Läget i lagen:

I DIF-lägret är det ansträngt läge men laget är grymt revanchsuget får vi hoppas. Inga större förändringar i truppen då backarna Marcus Ragnarsson och Stefan Lassen saknas sedan tidigare.
Luleå: Norrbottningarna annonserar samma uppställning som mot HV71, vilket innebär att laget fortfarande får klara sig utan backen Pierre Johnsson. Anders Nilsson får förtroendet i kassen.

Matchens profil i Djurgården:
Stefan Ridderwall



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0