Lördag - Omgång 11 i Elitserien

Elitserien 2010/2011
Omgång 11





Joakim Lundström vaktar Frölundas mål

Djurgårdens IF - Frölunda Indians HC
Hovet 18.30


Två lag i kris möts på Hovet
Det är två riktiga krislag som möts på Hovet ikväll. Det finns bara en väg och det är framåt och uppåt i tabellen. Båda lagen har underpresterat så här långt. Båda lagen har ett mycket bättre lag på pappret än tabellplaceringen visar. Läget börjar bli riktig utsatt. DIF har en poäng på de senaste fem matcherna. Frölunda har två poäng på lika många matcher. Det är svårt att säga hur det ska gå. Frölunda vann inte på Hovet under förra säsongen men vann alla möten säsongen innan. DIF har inte fått spelet att stämma på hemmaisen heller

Läget i lagen:
Mark Owuya vaktar kassen, Stefan Ridderwall dras fortfarande med sviterna av sin hjärnskakning och kommer inte till spel. Tillbaka i truppen efter sjukdomar är Oscar Eklund och Daniel Brodin. Dessutom så kommer nyanlände backförvärvet Staffan Kronwall göra debut och comeback i DIF-tröjanoch veteranen Marcus Ragnarsson spela mot Frölunda.

I Frölunda är läget allt annat än bra men kan bara bli bättre. Laget siktar uppåt och vill börja med en seger på Hovet ikväll: i laget saknas i skrivande stund Christian Bäckman och Joel Lundqvist sedan tidigare. Joakim Lundström vaktar kassen!

Övriga matcher
Skellefteå-Södertälje
Visas 15.45 på

18.30
Brynäs-Linköping

Modo-HV71
Timrå-AIK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0