Träningsmatch:
Rydaholms SK - Skillingaryds IS 4-3 efter sudden death
0-1, 2-2, 1-0, 1-0

RSK
vände och vann hemma mot Skillingaryd i sista träningsmatchen på hemmais innan seriepremiären på söndag. Det blev seger i sudden death. Mötena lagen emellan brukar också var täta och innehålla mycket känslor. Så också idag. Viktor Rydén såg matchen och kommenterar så här:
Gästande SIS spelade övertygande i första perioden med väldigt bra fart och fläkt (grodhoppen som fick spelarna och pissa blod på försäsongen var nog inte förgäves). Skillingaryd såg ut att ta en enkel seger till en början men RSK bjuder upp och spelar upp sig ju längre matchen går. I andra perioden fick RSK börja spela 5mot3 samt 5mot4 i över fyra minuter, man har många lägen men sätter inget här, får man nöta och slipa på detaljer så kommer det vara ett vasst vapen när serien väl drar igång. RSK gör en riktigt bra period där.
I tredje så fortsätter man att spela bra och kan så kvittera till 3-3. RSK tar matchen därmed till sudden death där avgörandet kommer 1.17 in på övertiden.

*En av de bättre på isen i eftermiddag: Ynglingen Anton Andersson som gör 1 mål och 1 assist. Han tillsammans med nummer 10 vars namn jag inte minns säkert spelar riktigt bra. Nye målvakten, Färdig i efternamn, liten till växten men gör sig stor och en bra match han också. Ser bra ut inför säsongen som komma skall. Lagen möts i retur i Skillingaryd på onsdag i ett sista genrep inför serien. Dags att redan nu ladda för Ljungby hemma på söndag!