Div.3: Inför Kalmar hemma

Division 3 F  Region Syd 2010/2011
Omgång 9


    VS  


Rydaholms SK - Kalmar Hockey
Talavidshallen 17.00

Svårt motstånd väntar på hemmais
RSK
tar emot Kalmar Hockey i nästa sista matchen i grundserien innan det går vidare till Alltrean för klara Kalmar och Ljungby Hockey. För RSK gäller det att göra en bra match. Jag hoppas man har tagit med sig spelet och insatsen i Lenhovda. Där visade man äntligen att man kan spela bra. För jag tror inte RSK är så dåliga som siffrorna har visat. Visst man han gjort plattmatcher men det har inte kommit igång som man vill, samtidigt som förlusterna sänker självförtroendet av förklarliga skäl. Nu vände man två gånger i Lenhovda och lyckades knipa poäng. Det är riktigt bra gjort och det bör man ta med sig. Sen tror jag G eller Magnus Göransson som han heter, att hans comeback i laget på allvar gör massor. Han är en given ledare med massor av erfarenhet och han vet hur man ska agera när det går dåligt, och dessutom är bra på att hitta nätmaskor men också att föra spelet i anfallszon.

Nu är det förvisso Kalmar som väntar på andra sidan rinken ikväll men kan bara RSK hålla tätt och få ett mål eller två med sig så kan man nog utmana Kalmar ikväll. De har inget att spela för egentligen. De är ju klara för Alltrean precis som Ljungby.

I laget saknas Jakob Johansson och Marcus Fingal (ledband) men i övrigt har Tränare Tomas Jonasson fullt manskap att tillgå.

Kom igen nu alla som håller på RSK, ta er upp till RSK och stöd dom precis som vi stöder vårt blåvita fotbollslag. A L L A TILL HALLEN!

KÄMPA RSK KÄMPA!

--------------------------------------------
Övriga matcher ikväll:

Div.2
Värnamo-Jonstorp

Div.3
Ljungby-Lenhovda
Eksjö-Skillingaryd
Frosta-Diö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0