UPPDATERAD: 26 spelare har tackat nej till Hockey-VM



Idag:
Nicklas Bäckström
Det här blir bara bättre och bättre, nu har ett helt lag med spelare tackat nej att representera det svenska ishockeylandslaget i kommande VM i Tyskland: Senaste namn ut är Washingtons stjärncenter Nicklas Bäckström som är en riktig stjärna. Det är ett tungt avbräck för Bengt-Åke som har en hel del och fundera på inför VM. Det känns inte bra men å andra sidan, det är bättre atrt skicka ner unga hungriga spelare så..om jag får tänka till så kan det inte sämre snarare tvärtom.

Blir ett tufft VM för "Tre Kronor"
Jaha så var det det här igen med VM och nej tack. Återigen så är den "listan" alldeles för lång. Det börjar bli vardag det här, återigen så känns det som att Tre Kronor inte har toppstatus, det känns inte ärofyllt att representera sitt land i ett VM längre. Jag förstår alla som tvingas tacka nej på grund av skador och annat Det är en del av sporten. Många spelare är skadade och slitna efter en lång säsong och måste ta hand om sin kropp inför kommande säsong och det är egentligen inget konstigt med det..
...men det är just det att det är alldeles för vanligt nuförtiden - att tacka nej, det är nästan mer vanligt att tacka nej än tacka ja snart och då är vi verkligen på väg åt fel håll. Något måste göras åt det, om det går att göra nåt åt saken och är möjlig.

VM spelas varje år, det borde vara som mest varannat år för att få tillbaka statusen på den turneringen. VM känns verkligen iskallt nästan som LG Hockey Games och de andra träningsturneringarna som stinker kalkon lång väg.

Fotnot: Ishockey-VM avgörs 7–23 maj 2010 i Tyskland, Tre Kronor spelar i en grupp med Norge, Frankrike och Tjeckien

NEJ TACK-listan
26 namn just nu- och det lär bli många många fler tyvärr

Henrik Lundqvist
Stefan Liv
Gustaf Wesslau

Johnny Oduya
Marcus Ragnarsson
Dick Tärnström
David Petrasek
Mattias Timander
Tobias Enström
Anton Strålman
Henrik Tallinder
Mattias Öhlund

Nicklas Bäckström
Daniel Alfredsson
Peter Forsberg
Johan Davidsson
Patric Hörnqvist
Loui Eriksson
Martin Thörnberg 
Kristian Huselius
Jimmie Ölvestad
Samuel Pålsson
Alexander Steen
Nicklas Grossman
Fredrik Sjöström
Niklas Nordgren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0