Kvartsfinal 4: Djurgården - Brynäs

Elitserien - SM-slutspel 2009/2010
---------------------------------------

Kvartsfinal 4 (i bäst av 7)


Djurgårdens IF - Brynäs IF
Hovet 19.00

Räkna med ett revanschsuget Brynäs
Hovet är utsålt åter igen och det är laddat för publikfest men ikväll är det bara uppvärming. Det väntas riktigt mycket folk till femte kvartsfinalen som ska spelas i Globen på fredag. det har varit sveriges bästa stämning i hockeyväg på Hovet än så länge och det kommer fortsätta. Djurgården hade inte vart sig likt utan denna underbara hemmapublik och klack. Järnkaminerna, som för övrigt rankas som den bästa hockeypubliken idag i en viss tidning, gör ett sanslöst bra jobb för att skapa hemmatryck och stämning på hemmamatcherna när Djurgården spelar. Tyvärr har inte DIF kunnat bjuda tillbaka med segrar men det borde komma snart. Ikväll är det liten fördel DIF efter matchen senast då man vann och nollade Brynäs på deras hemmabana. Men ikväll har det ingen som helst betydelse. Det står 0-0 när matchen börjar och en helt ny match. Räkna med att Brynäs kommer revanschsugna till tusen ikväll. Det gäller för DIF att vara med från första nedsläpp.


Läget i lagen: - Ingen Markström i kassen
Det är inte mycket att rapportera om när det gäller hemmalaget Djurgården. Man startar med Gustaf Wesslau i kassen och mönstrar samma laguppställning som senast. Jag tror inte att tränarna ändrar på ett vinnande koncept helt enkelt.
För gästerna Brynäs är det lite annorlunda. Jakob Markström spelar inte, hanhar en skada i nedre delen av kroppen och undersöktes igår tisdag. Så i målet ikväll hoppar den forne Djurgårdskeepern Eddie Läck ini. Eddie spelade med DIF som junior men valde sedan en annan väg i sin hockeysejour.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0