Halvvägs genom kvalserien

Kvalserien till Elitserien 2010/2011 - omgång 5
----------------------------------------------------

AIK - Almtuna
AIK måste vinna de matcher som återstår nu och sen hoppas få resultaten med sig för att det ska bli ett kliv uppåt. Det känns tufft men det händer ju grejer i Kvalserien. Gästerna Almtuna är absolut med i racet och har imponerat så här långt och sanningen är den att Almtuna skulle haft ett par poäng till, man var bättre än både SSK och Rögle men tappade matcherna i slutet. Uppsalalaget är med i racet och tre poäng idag så får de andra lagen det mycket svårt att ta den andra platsen till Elitserien

Leksand - Rögle
Oerhört viktig match för båda lagen, vinna eller försvinna. Det är lika illa för båda lagen om man förlorar ikväll. Rögle har mest att förlora om man skulle missa avancemanget. Leksand däremot jagar åter en plats i finrummet efter några säsonger i kvalrummet. Hela Leksand skriker och kräver avancemang men framförallt även laget.

Södertälje - Växjö Lakers
Växjö måste vinna för minsta möjliga chans att vara med i snacket men det tror jag inte sker. Däremot om SSK tar tre nya pinnar så kliver man bara närmre Elitserien. SSK är svårstoppade nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0