Lördagsmatcherna

Elitserien - Omgång 38


Djurgårdens IF - Timrå IK
Hovet 16.00

Ett formtoppat Djurgården tar emot Challe Berglunds Timrå i eftermiddag på Hovet. Lördagsmatcherna har sålt bra i år och så verkar det bli även idag. Bra drag på Hovet är mer förekommande nu än under tidigare år, undrar vad det beror på? DIF stöter på likasinnat motstånd som mot Modo men det kommer bli en helt annan match. DIF hade allt flyt i världen med sig samtidigt som Jimmie Ölvestad gjorde sin livs match målmässigt. Timrå brukar knipa segrar mot DIF när man minst anar det. Gäller att DIF är med från första nedlsläpp och inte bjuder in Timrå i matchen direkt.

Läget i lagen: Djurgården mönstrar samma lag som senast. JVM-spelarna vilar dagens match för att bli av med Jetlagen om ingen blir sjuk eller skadad. Mika Hannula gör sin sista match i klubben, hans kontrakt går ut efter matchen idag. Jag hoppas att DIF vill och kan behålla honom och att Mika själv vill stanna men allt tyder på att han försvinner utomlands till Ryssland och KHL. Vem som vaktar DIF-målet avgörs efter förmiddagsvärmningen.
Gästerna Timrå har lite skadebekymmer: Fredrik Sonntag, Pär Styf, Tomas Skogs och Laurent Meunier saknas fortfarande. Även Gabriel Karlsson missar matchen efter att ha fått ett skott på foten i senaste matchen. JVM-duon Anton Lander och Magnus Pääjärvi-Svensson är dock tillbaka i laget och förmodligen spelar dom i eftermiddag.

Övriga matcher 16.00:
Luleå-Frölunda
Skellefteå-Linköping
Brynäs-Färjestad
Rögle-Modo

18.30 Södertälje-HV71 på 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0