"Kyrkans vänner" på besök på Hovet ikväll

Elitserien omgång 43



Djurgårdens IF - HV71
Hovet 19.00


DIF tar emot serieledande HV71 ikväll. Det väntas en tuff och förhoppningsvis jämn match. Det har blivit tre uddamålssegrar med HV71 som har övertaget, 7-6 och 3-2 senast i Jönköping, DIF knep tre pinnar senast hemma med 3-2. Spelet har inte varit bra för Djurgårdens del och förlusterna kommer titt som tätt nu. Formkurvan visar inte uppåt för tillfälllet. men ändå sett till både DIF och HV:s nuvarande form är det en jämn drabbning som väntar. Djurgården har tagit sex poäng under de senaste fem matcherna, två vinster och tre förluster. HV71 har tagit sju poäng under sina fem senaste, två vinster och tre förluster, varav en förlust i sudden. HV bär ändå favoritskapet ikväll. Jag har ingen bra magkänsla för kvällens match, tror att DIF får det svårt ikväll, det är mycket som måste stämma för DIF så att Vännerna från bibelbältet får vända hem med noll poäng.

Läget i lagen: DIF saknar samma trio som senast. Ingen av dem spelar mer innan OS så det är laguppställningen i de senaste matcherna som gäller. Gustav Wesslau får chansen mellan stolparna ikväll mot serieledarna. Stefan Ridderwall hade en av sina sämre kvällar uppe i Gävle i lördags. HV71:s lag ikväll är ännu okänt men jag uppdaterar så fort jag får ny information.

Övriga två matcher ikväll
Kvällens huvudmatch på
18.45 Rögle-Södertälje
Sorry Stefan och alla andra SSK-fantaster, jag sticker ut hakan för tipset går nog till Rögle som det egentligen inte talar någonting för att de ska vinna.

Linköping-Modo
Foppa-effekten eller 15:e raka hemmasegern för hemmastarka LHC?

Kommentarer
Postat av: Peter Larsson

Martin Martin...inte du tippa på Rögle-vinst ikväll!

Popovic och Co kommer att äga Rögle ikväll! Sportklubben mot slutspel!

Framåt Sport!

2010-01-25 @ 17:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0