Elitserien: Hockeytorsdag!

Elitserien omgång 39


Djurgårdens IF - Luleå Hockey
Hovet 19.00

kl 18.45 på

Luleå gästar Hovet ikväll
Djurgården tar emot norrbottningarna ikväll och de kommer bli en tuff match. Luleå är svårspelade och Djurgården har trots fem raka segrar inte imponerat spelmässigt i sina vinster. Spelet måste bli bättre, det räcker inte att spela bra en period utan vara jämnare över sextio minuter. Dessutom har man inte spelat på några dagar så det gäller att vara med från början. Får hoppas att DIF är spelsuget ikväll.

Läget i lagen: Djurgården har fått lite småskador i truppen, Marcus Kruger är fotskadad och spelar inte mer innan OS som det ser ut nu, Christian "Fimpen" Eklund också fotskadad men av lindrigare art. Tråkiga skador på dessa två men DIF har en bred trupp så det ska inte påverka så mycket. Mathias Tjärnqvist är med och tränar på isen men inte i kampmomenten för sin axel. Frågan är om och när han kan vara tillbaka.
I Luleå så förväntas Mattias Modig inleda mellan stolparna. I övrigt ska Cam Abbott vara tillbaka i spel medan Pierre Johnsson och Mikael Lidhammar inte är att räkna med i matchen mot Djurgården

Övriga matcher:
Frölunda-Linköping
Timrå-Rögle
Brynäs-Södertälje
Färjestad-Modo
HV71-Skellefteå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0