Kanada behövde bara 23 minuter mot tyskarna

O S  i  V a n c o u v e r  2 0 1 0  -  I s h o c k e y, h e r r a r
--------------------------------------------------------------

VS

Canada - Tyskland 8-2

...sen var matchen avgjord. 3-0 efter tre minuter i andra perioden. Jarome Iginlas viljemål i spel fem mot fyra, vräker sig fram och trycker in trean för hemmalaget inför fanatiska fans. Annars var det mållöst länge innan Canada gjorde första målet i första perioden. I skrivande stund är det spelat sju minuter av andra perioden och det är nu 4-0 till Canada, den här matchen kommer rasa iväg nu. Jag orkar inte stanna uppe inatt utan matchen är redan avgjord.

Canada-Ryssland 01.30 sent imorgon kväll

Det återstår en och en halv period i skrivande stund men Canada är klara för kvartsfinal mot Ryssland imorgon kväll klockan halv två natten mot torsdag.

En match som ingen hockeyfanatiker och hockeyälskare får missa.

Det är den moraliska finalen, tycker jag och som de flesta tippade som drömfinalen i detta OS