Uppdaterad! Stark vändning av RSK gav seger i sista hemmamatchen!

VS

Rydaholms SK - HA74 4-3
1-1, 0-2, 3-0

Stark vändning i sista perioden gav seger inför hemmapubliken
Det var fri entré ikväll i Talavidshallen när RSK spelade sista hemmamatchen för säsongen. Det var en hel del folk som hittat till hallen denna kväll för att se RSK som mötte HA74 från Sävsjö, seriens näst bästa lag. RSK startar matchen bra och tar också ledningen men gästerna kvitterar innan paus.

I andra så fungerar det inte som det ska för RSK och HA74 går ifrån till 1-3 och har grepp om matchen så här långt. Inför sista perioden stod det som sagt 1-3 och de flesta trodde nog på en ny förlust. MEN inte ikväll. RSK spelar bra i tredje och får utdelning framåt, viktig 2-3 reducering av egna produkten och junioren Ludvig Persson som verkligen kämpar in pucken i mål. Kvitteringen till 3-3 föregicks av matchens läckraste passning, signerad: Martin Pettersson som har ett par riktigt känsliga handleder, när han hämtar pucken bakom eget mål, avancerar upp i banan och precis innan egen blålinje så vallar pucken förbi alla fram till Magnus "G" Göransson som åker upp och sätter kvitteringen till 3-3. Hur snyggt som helst, målet tände RSK ännu mer och med en och en halv minut kvar så kommer 4-3. RSK gör en riktig stark tredje period och kämpar till sig segern ikväll. Så skönt. Härlig avslutning inför hemmapubliken som kan gå hem glada och komma ihåg att man avslutade med en skön seger.

Nu återstår det bara en match i serien för RSK innan säsongen och spelet i division tre är slut för i år. Man avslutar borta mot Lenhovda på söndag.

*** Anton Andersson! & Ludvig Persson för sitt grävarmål till reducering 2-3