Djurgårdsfritt ikväll denna torsdag

Elitserien 2010/2011
Omgång 26



Tung tid för Djurgården

Det är väldigt svårt att hitta inspiration till inläggen för tillfället
i alla fall när det gäller Elitserien. DIF:s kräftgång har satt ner mig ordentligt. Hoppet just nu på att det ska vända finns men det blir bara mindre och mindre. Känns det som i alla fall. Jag undrar ibland om det kommer ske någon vändning alls. Att Djurgården kommer spela slutspel är något man kan leta i stjärnorna efter. Laget har haft en åttondeplats ett tag men efter senaste debaclet så har man nu hamnat i ingenmansland med blott fyra poäng ner till sista platsen. Det är tuffa tider och varje match är nu ett krig. Ett måste, man måste vinna och ta poäng. Nu är vi där vi var för två år sedan när vi missade slutspelet. Då hade laget en svart november men sen gick man som tåget men fick bensinstopp med fem matcher kvar och missade slutspelet. I år kommer bli något liknande tror jag. Tabellen har börjat sätta sig, visserligen är det ganska jämnt från tredje plats ner till botten men ändå. DIF är i osäkert land nu och har en tuff tid framför sig. Inget absolut inget går med laget och frågan är när eller om det kommer en vändning just nu. På lördag kommer Timrå hemma och hur det ska gå är svårt att säga. Det blir en väldigt tuff match, det är en sak som är säker!

Ikväll tittar jag på: Timrå-HV71, gäller att kolla in Timrå inför lördagens match..

Inget Djurgården som matchar ikväll alltså. DIF gör upp med AIK den 22:a december i stället i ett då förhoppningsvis hett derby. Frölunda och Skellefteå har redan spelat denna omgångens match så de spelar inte heller ikväll. I övrigt är det fyra matcher på schemat ikväll. Huvudmatchen känns intressant. Serieledande Luleå på bortais mot Linköping som är riktigt starkt hemma i sin Chokladkartong.

Kvällens huvudmatch 18.45
Linköping-Luleå

Cloetta Center 19.00

Modo - Södertälje
Fjällräven Center 19.00

Timrå-HV71
Eon Arena 19.00

Brynäs-Färjestad
Läkerol Arena 19.00


Kommentarer
Postat av: Stefan

Gnälligare människa än dig får man fan leta efter, efter att ha läst denna bloggen flitigt har jag nu fått nog. Ta tag i livet för satan och sluta klaga på allt.

2010-12-02 @ 23:43:43
Postat av: Web

tack Stefan!!

2010-12-03 @ 12:17:36
URL: http://martinshockey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0