SSK-vinst ikväll och laget är klart för Elitserien

Kvalserien till Elitserien 2009/2010
---------------------------------------

Omgång 8 (av 10)

Leksand - Södertälje
Leksand har en möjlighet att ta en elitserieplats men då måste man vinna återstående matcher, man gör upp med Rögle om platsen. För SSK så innebär en seger ikväll ELITSERIEN nästa år. Så det är mycket som står på spel i Ejendals Arena ikväll.

Rögle - AIK
Rögle har inte råd att tappa minsta poäng, seger är ett måste, laget tampas med Leksand om den sista elitserieplatsen. AIK kan bara gå ut och spela utan press egentligen. Chansen till elitserien för Gnaget är minimal och Rögle måste förlora sina tre återstående matcher för att Gnaget ska ha chans.

Almtuna - Växjö
En ganska betydelselös match på pappret. Almtuna var med i Elitseriediskussionerna de första matcherna men har inte lyckats hålla i. Växjö fick en dålig start och blev avhängda tidigt i Kvalserien. Jag trodde Lakers skulle överraska mer men det har man inte lyckats med alls.

Viasat - Sveriges sämsta hockeykanal!
Matcherna sänds på Sveriges i särklass sämsta hockeyproduktionskanal: Viasat. Det är synd för hockeysverige. Deras Hockey-VM sändningar är rena parodin och deras kommentatorer är helt utan inlevelse förutom då Canalplus-bekantingarna Niklas Holmgren och Calle Johansson då.

Kommentarer
Postat av: Marcus Johansson

Rögle och Leksand möttes föregående omgång, Leksand har Växjö borta på torsdag Almtuna hemma på Lördag.

2010-04-06 @ 14:31:22
URL: http://marcussport.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0