Krönika: Pinsamt beslut av Djurgårdens styrelse



Det är bara att slå upp vilken tidning som helst nu. HV71:s fans är inte välkomna på Hovet på lördag. De är utestängda efter att de enligt DIF betett sig dåligt och kastat saker och skött sig illa i Globen i final tre. Men det finns inga som helst bevis, bilder eller rapporter om dåligt uppträdande från HV:s supportrar. De blev tackade av DIF Hockey efter matchen och av HV:s styrelse för att de skötte sig. DIF gör detta bara för att man förlorade matchen och att DIF:s styrelse inte blev insläppta på presskonferensen igår efter matchen. Detta är bara ett desperarat försök att försöka störa HV71 så mycket det går. Kan det vara ett tecken ¨på DIF är livrädda att förlora på lördag? Jag är tvärsäker på att HV:s supportrar hade vart välkomna om Djurgården vunnit igår. Nu tjurade man ihop istället och letade anledningar till att försöka retas tillbaka.

Jag står definitivt inte bakom detta beslut någonstans utan tycker bara det är patetiskt, pajkastning på lägsta lekisnivå.

Läste dessutom någonstans att Djurgårdens "firma" DFG (Djurgårns Fina Grabbar) lagt ut ett inlägg

Läs här ->http://www.dfgsthlm.com<-

DFG har utlyst "Fri jakt på HV-supportrar" innan matchen igår. Jag vet inte vad man ska säga om detta. Känns som ett rent desperationsagerande i besvikelsen, det börjar likna AIK-fasoner det här och det är i sånt fall riktigt illa. Vad ska det tjäna till att försöka bråka med en av hockeysveriges mesigaste klackar som inte ens kan stava till bråk? Låt det vara så får spelarna på isen göra upp det här istället. Det är ändå där det kommer avgöras.

Kommentarer
Postat av: Batongen

Bra skrivet martin!!

2010-04-23 @ 18:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0