Inför: Tisdagens tre matcher

Skellefteå-Djurgården
Andra bortamatchen för DIF ikväll i Kraft Arena i Skellefteå. Det är alltid svårt att vinna däruppe. SAIK är ganska hemmastarkt så det blir en tuff match ikväll. Jag beklagade mig i Jönköping när både Kristofer Ottosson och Mathias Tjärnqvist saknades. Nu vet jag varför "Otto" inte var med. Han sträckte ut ett ledband i foten dagen innan premiären. Han blir borta ca 10 dagar. Tungt avbräck för DIF men man har en bred trupp så det ger chansen till en annan. Marcus Nilson stannar hemma i Stockholm då han ska bli pappa när som helst. Djurgården har också lånat ut Niklas Andersson till Leksand i en vecka för att han ska få matchträning efter sin skada. Niklas missade ju stora delar av förra säsongen på grund av skada. Gustaf Wesslau vakar maåletI övrigt är det skadefritt enligt senaste rapport från laget. Hemmalaget mönstrar ordinarie manskap.

Brynäs-Frölunda
Frölunda gästar Läkerol Arena ikväll och det säger mig direkt att Frölunda vinner. Brynäs har inte imponerat alls så här långt. Laget har bara tagit en poäng och var inte bra på hemmaisen senast. Frölunda känns som numret större. Det här blir Magnus Kahnbergs första match mot sitt gamla Frölunda. Sänker han sitt gamla lag?
Tips: 1-5

Södertälje-Rögle
De två tippade bottenlagen enligt alla experter möts i Axa Sport Center. SSK slog visserligen LHC på hemmais men blev överkört av Luleå på bortais. Rögle gjorde det bra både mot HV71 och mot FBK borta senast. Tror att det blir seger för..Rögle.
Tips: 2-3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0