UPPDATERAD: Div.3: Sur förlust för RSK

Div.3 - omgång 3

VS

Virserum - Rydaholm 7-5

Utvisningarna fällde RSK
Riktigt sur förlust
. RSK förlorade borta mot Virserum, andra raka segern för VSGF på hemmaisen. RSK drog på sig för mycket utvisningar som blev avgörande. I spelet fem mot fem var RSK det bättre laget. Som alltid så vinner man inga matcher i fel bås.
Hade räknat med poäng för RSK:arna. Visserligen saknades några spelare och Nicke stod inte i kassen. Men ska givetvis inte dra förhastade slutsatser av det men detta var verkligen inget resultat jag förväntade mig. Men men alla slår alla i denna serien. Kolla bara in resultaten ikväll. Skillingaryd slog favorittippade Kalmar. Så kan det vara. Men bara för TeXas att slicka såren och skärpa till sig. Nytt derby mot Gislaved på fredag. Hoppas nu Tomas kan ställa bästa laget på isen och att det inte saknas nån som ska vara hemma och fredagsmysa med frugan eller ska på mormors 72-årskalas eller liknande. Nu krävs det en vinst igen!!

Övriga matcher i serien ikväll
HA74-Gislaved 6-3:
HA74 verkar stabila i år, Gislaved..? nja..

Skillingaryd-Kalmar 3-2:
SKRÄLLEN, SIS utspelat senast vinner mot favorittippade Kalmar.

Lenhovda-Wettern 6-5:
Lenhovda verkar vilja vara med och slåss i övre halvan. Men vad har hänt med Wettern? jag trodde att de skulle vara favoriter med Kalmar men har inte imponerat så här långt.

Make Believes - Eksjö 4-7
Eksjö verkar bättre i år än förra året.

Div.2 B Södra
Åseda-
Vimmerby 2-2

Div.2 C Södra
Alvesta-
Helsingborg 5-4
Jonstorp-Värnamo 7-6






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0