VS

Rydaholms SK - Kalmar Hockey 2-5
1-2, 1-2, 0-1

Viktor Rydén var på plats och sammanfattar matchen så här:
"Matchen slutar 2-5, kalmar var överlägset bättre än RSK och under första perioden ägde man spelet totalt, att RSK klarade sig undan med bara 1-2 i första ska man vara glada för. Första halvan av andra äger Kalmar också men sedan spelar RSK upp sig och kvitterar till 2-2 men åker sedan på några tveksamma utvisningar som leder till att Kalmar gör både 2-3 och 2-4. RSK spelar hyfsat bra i sista perioden och man var på väg och reducera men istället får Kalmar in 2-5 och ridå. Mycket utvisningar under hela matchen och Kalmar hade ett riktigt bra spel i power play och boxplay. RSK:s mål gjordes av Daniel Herrlin och Niclas Johansson.

Ingen spelare som stack ut ur mängden, dessutom fattades också många tunga namn i laget ikväll igen. RSK:s bästa idag var Gabbe Fransson i hemmamålet och ersatte skadade Nicklas Hård med bravur. Anton Andersson vinglade ut, måttligt groggy med befarad hjärnskakning"