Här kommer det, lite sent men lite om matchen mot Brynäs
Djurgården - Brynäs 4-4 efter sudden death
Mål DIF: Marcus Kruger, Michael Holmqvist, Andreas Holmqvist, Andreas Engqvist
Jonatan Granström, Stephen Dixon, Juuso Hietanen, Ove Molin
Publik8094 personer (Fullsatt)
*********************

Jubel när Brynäs räddade en pinne

DIF på hemmais igen inför ett fullsatt Hovet och bra drag på läktarna. Matchen börjar riktigt bra och Marcus Kruger ger DIF ledningen ganska omgående. Sen skulle det rulla på och DIF har 3-0 efter varsitt mål av bröderna Holmqvist, Andreas och Michael. Bara Djurgården i första perioden och 11-3 i skott. Det såg riktigt bra ut.

I andra perioden får gästerna chansen i fem mot tre och det resulterar i först 3-1. Boxplay i fyra mot fem fortsätter, DIF försvaret går bort sig rejält och Stephen Dixon får fritt fram mot Wesslau och det är 3-2. Två snabba och DIF har gett bort två enkla mål och gästerna från Gävel är helt plötsligt med i matchen. Brynäs jobbar sig in i matchen mer och mer och jagar kvittering. Men då drar dom på sig en utvisning och Ante Engqvist kan göra 4-2 på klappklapp vis. Brynäs kommer mer och mer och trummar på. Det ger också resultat. 4-3 kommer genom Hietanen där Wesslau var skymd. 4-3 står sig till paus men Brynäs har tagit över matchen.

I sista är det bara Brynäs och DIF kommer inte upp alls. DIF får chans till ett jätteläge i slutminuten men man tappar pucken till Ove Molin som kommer helt fri från rödlinjen och sätter säkert 4-4. Matchen går till förlängning där det är Brynäs som styr men matchen slutar 4-4. En viktig poäng för Brynäs men otroligt tungt för Djurgården som hade matchen men tappade den totalt. Det blev en poäng med blotta förskräckelsen. Hardy har lite att fundera på till nästa match. Djurgården måste jobba hela vägen ut och det gör man inte än. Man börjar bra men det verkade som de trodde de vunnit efter 3-0 efter första, men icke.