Växjö i topp. Troja=katastrof

Hockeyallsvenskan
Kvällens hetaste match är seriefinalen i Lakerdome i Växjö

  

Växjö Lakers HC - Malmö IF Redhawks 2-1 efter förlängning
Alvestabördige Robert Rosén sköt hem två viktiga poäng med sitt kämparmål i sudden. Undrar jag om inte det är ett par Elitserieklubbar som rycker i "Robban" snart igen. Blir svårt för Lakers att behålla honom efter denna säsongen. Växjö leder Hockeyallsvenskan och verkar inte släppa den ledningen i första taget. Det är ganska stort för smålandshockeyn.

IF Troja/Ljungby - Mora IK 1-6
Desto sämre eller sämst för ett Troja som blev totalt överkörda på sin egen hemmais. 0-4 efter första perioden och matchen förstås avgjord. Redan efter 0-3 hängde trojanerna med huvudet. Det är ett tecken på att det är något som inte står rätt till i den anrika Ljungbyklubben. Som det känns nu och som jag skrivit innan så kommer det bli en kamp ända in i sista omgången om Troja är ett allsvenskt lag nästa säsong. Det kommer krävas hårt hårt jobb resten av säsongen om man ska klara sig kvar.

Leksand-
Almtuna 2-0
Det blev seger till slut men en sömnig sådan.

Västerås-AIK 1-5
Viktig seger för Solnalaget som gör allt annat än imponerar just nu. VIK Hockey kan glömma allt vad playoff och kvalserie heter!

Div.2 B Södra
Ulricehamns IF - Åseda IF 6-0
Game set och ja 6-0. Jag tror att Åseda spelar i division tre nästa år igen. De är nära i många matcher men det räcker inte. Ni ska få se.

Div.2 C Södra
Osby IK - Alvesta SK 2-2
En viktig poäng för ASK som är kvar i toppen

Hässleholms HK - Värnamo GIK 7-4
VGIK förlorar igen, inte riktigt i form för tillfället?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0